پست‎های وبلاگ "1399" "بهمن"

RSS

فیزیوتراپی در منزل در بیماران تنگی کانال نخاعی

فیزیوتراپی در منزل در بیماران تنگی کانال نخاعی

اگر دچار تنگی کانال نخاعی کمر هستید،احتمالا از فیزیوتراپی برای درمان درد کمر و علائمی که در پا دارید و در بهبود حرکات کلی خود بهرمند شده اید. فیزیوتراپیست از روش های درمانی مختلف برای کمک به شما که حرکت و احساس بهتری داشته باشید و بتوانید از فعالیت های روزمره خود لذت ببرید استفاده می کند.

فیزیوتراپی تعویض مفصل زانو در منزل

فیزیوتراپی تعویض مفصل زانو در منزل

متخصصان فیزیوتراپی به بیماران بعد از عمل تعویض مفصل زانو کمک می کنند تا هر چه سریع تر بتوانند فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرند و از زانوی جدید بهتر بیشتر از زانوی قبل استفاده کنند.

فیزیوتراپی در منزل در بیماران سکته مغزی

فیزیوتراپی در منزل در بیماران سکته مغزی

 

خدمات توانبخشی سکته مغزی در منزل ما:

هدف فیزیوتراپی و بازتوانی به دنبال سکته ی مغزی کمک کردن به شما برای بازآموزی مهارت هایی است که شما به دنبال سکته از دست داده اید.

فیزیوتراپیست های ما با پکیج مراقبتی خود بهترین برنامه را در جهت برطرف کردن این  ناتوانی های حسی و حرکتی که به دنبال این عارضه برای شما ایجاد شده است دارند.

 

سکته مغزی چیست؟


هنگامی که خونرسانی به سلول های مغزی مختل می شود یک حمله مغزی یا سکته مغزی رخ می دهد که اکسیژن و مواد مغذی به این سلول ها نمی رسدو منجر به تجزیه ان ها می شود.
با از بین رفتن این سلول های مغزی، نواحی که عملکرد ان ها توسط این سلول ها کنترل میشود مثل کنترل عضلانی، حرکات دست ها و پاها از بین می رود و به دنبال ان علائمی مانند مشکل در گفتار، فلج شدن و بی حسی، تاری دید ، سر درد ،سرگیجه و استفراغ و تغییر هوشیاری ممکن است ایجاد شود.

 

چه عواملی باعث سکته مغزی میشود؟


سکته مغزی می تواند به دلیل انسداد شریان های مغزی ایجاد شود که به ان سکته مغزی انسدادی یا ایسکمیک می گویند یا به علت پاره شدن عروق مغزی ایجاد شود که به ان سکته مغزی هموراژ می گویند.
برخی از سبک های زندگی مانند چاقی،عدم تحرک بدنی،مصرف الکل ، فشار خون بالا،کلسترول و دیابت احتمال ایجاد سکته مغزی را افرایش می دهد.
افرادی که 55 سال به بالا دارند و همچنین کسانی که سابقه خانوادگی و شخصی سکته مغزی دارند نیز بیشتر در معرض خطر هستند.

 

چگونه می توان از سکته مغزی جلوگیری کرد؟


برخی از شیوه های زندگی می تواند در کاهش احتمال سکته مغزی کمک کند مانند انجام منظم تمرینات ورزشی،داشتن یک رژیم غذایی سالم و مغذی،مدیریت وزن بدن، پرهیز از استفاده از الکل و تنباکو  
سایر عوامل پرشکی مانند کنترل دیابت، فشار خون، کلسترول نیز می تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد.

فیزیوتراپی در سکته مغزی:


اگر سکته مغزی باعث تاثیر در قسمتی از مغز که در کنترل حرکات عضلات نقش دارند شود در این صورت فرد ممکن است علائمی مانند اسپاسم عضلات، مشکلات تعادلی و درد مفاصل را تجربه کند.
جلسات منظم فیزیوتراپی که در اوایل بیماری انجام میشود،به شما در بازیابی تحرک ، بهبود سلامتی، کنترل درد و ایجاد اعتماد به نفس در بیمار برای فعال ماندن و انجام  کارهای روزمره کمک می کند.
درمان ها شامل الکتروتراپی،تمریناتی مانند کشش، راه رفتن، درمان های دستی برای مفاصل و اموزش از دستگاه های کمکی است.
ماخدمات تخصصی مخصوصی را برای بهبودی مطلوب در خانه عزیزان شما ارائه می دهیم که بیمار با حفظ استقلال به فعالیت های روزمره خود بپردازد.